Потопяеми центробежни помпи

Потопяеми центробежни помпи

Центробежната помпа е популярен и предпочитан начин за бързо и ефективно поливане на градината и земеделските култури. Самозасмукващата помпа е лесна за ползване, като може да бъде свързана директно към чешмата. Самата помпа може да работи със или без монтиран хидрофорен балон за допълнително налягане. Има различни модели центробежни водни помпи, в зависимост от приложението и целите Ви. Тези помпи се ползват за поливане, битово ползване, водоснабдяване на къщи и вили, както и като част от хидрофорни системи. Има центробежни помпи за мръсна и чиста вода, като всеки модел има описание за каква вода и до колко може да бъде замърсена тя. Устройството на тези помпи се слави с лесна и бърза поддръжка, благодарение на модулния си дизайн, който позволява разглобяване и сглобяване.

По начин на захранване, тези помпи работят с ток и биват с монофазно или трифазно захранване.Ние можем да Ви предложим засмукваща едностъпална водна помпа, както и центробежна многостъпална водна помпа

Начинът на работа на центробежната помпа е създаване на постоянен поток от течност без неговото обратно движение. Благодарение на модулния си дизайн и различните материали, от които може да бъде изработена центробежната помпа, тази машина има много приложения. Използва се, разбира се, за придвижване на питейна, дъждовна или мръсна вода, но също така има модели създадени за работа с агресивни, леснозапалими течности. Подобна помпа е приложима при изпомпване на гориво на бензиностанции. Защита от сух ход и претоварване е минилано изискване. Помпите работят под налягане и условията са по-тежки и различни от атмосферните за което има допълнителни изисквания относно удължаване на кабели, избор на материали на тръби, въжета, арматура, охлаждане на двигателя и т.н.  За допълнителна информация или правилен избор на помпи не се колебайте да се свържете с нас!  

Центробежни потопяеми помпи – какво представляват?

 

Ние от фирма Пъмптех ЕООД ви предлагаме първокласни модели центробежни потопяеми помпи, които ще ви свършат работа за най-различни приложения – поливане на градината и на земеделските култури, битова употреба, водоснабдяване на къщи и вили, част от хидрофорни системи или добив на вода от сондажни кладенци. Няколко са съществените преимущества на съвременните модели потопяеми помпи, които ги правят толкова популярни и използвани. Сред тези преимущества са по-големият им капацитет, способността за ефективно изпомпване на вода от по-голяма дълбочина, както и за оптимално охлаждане на двигателя по време на работа. Въпросните преимущества дават възможност потопяеми помпи да се използват за всички посочени по-горе приложения.

Виж повече       

 

Центробежните потопяеми помпи работят посредством механизъм, водещ до създаване на постоянен поток от течност, без да е налице обратно движение благодарение на вградения им възвратен клапан. Те се отличават с модулен дизайн и с опции да бъдат изработени от разнообразни материали, в зависимост от конкретните нужди и приложенията, за които ще се използват. Най-често центробежните потопяеми помпи се употребяват за пренасяне на питейна, дъждовна  вода, но определени модели са предназначени специално за по агресивни  течности. Задължително е всички модели центробежни потопяеми помпи да са с добавена защита от сух ход и претоварване. Налице са и строги изисквания по отношение на удължаването на кабели, избора на материали за тръби, на въжетата, на арматурата, методите за охлаждане и управление на двигателя и т.н.     

 

Според начина на своето захранване, центробежните потопяеми помпи е възможно да бъдат монофазни или трифазни. Част от каталога на фирма Пъмптех ЕООД са модели засмукващи едностъпални водни помпи и центробежни многостъпални водни помпи. В следващите редове ще поговорим малко повече за разновидностите, в които  центробежните потопяеми помпи биха могли да се срещнат на пазара. В допълнение, ще разберете защо закупуването на центробежни потопяеми помпи от фирма Пъмптех ЕООД е най-добрата опция за вас. 

Потопяеми помпи 1
Хидрофорни потопяеми помпи
  

Хидрофорни потопяеми помпи

 

Ще започнем разглеждането на разновидностите центробежни потопяеми помпи с хидрофорните такива. По своята същност те представляват кладенчови потопяеми помпи, които са с вграден електронен пресостат за автоматична поддръжка на постоянно налягане. Хидрофорните потопяеми помпи са удачен избор за изграждане на помпено – хидрофорни системи от кладенци, резервоари, сондажи и т.н. Инсталират се бързо и лесно, като имайте предвид, че трябва да монтирате и разширителен съд. Снабдени са с кабели с дължина около 20 метра и естествено притежават защита от сух ход и претоварване.  

 

Сондажни потопяеми помпи

 

Сондажните потопяеми помпи се използват за изпомпване на вода от сондажни кладенци. Кладенци, сред чиито отличителни характеристики са малките диаметри и големите дълбочини. В редица случаи, при които не са налице повърхностни води, употребата на сондажни потопяеми помпи е единствената опция за извличане на необходимите водни ресурси за водоснабдяване, поливане или пък индустриални нужди.

В каталозите на Пъмптех ЕООД можете да откриете потопяеми сондажни помпи и двигатели с които можете да добивате минерлна вода от големи дълбочини и температура до 90 градуса по целзии. Няколко са факторите, които трябва да се вземат под внимание при избора на сондажни потопяеми помпи. Сред тези фактори са диаметърът на кладенеца, дълбочината и температурата на водата, съдържанието на пясък в нея и др.  

Потопяеми помпи 2
Кладенчови потопяеми помпи

 

Кладенчови потопяеми помпи с вградени мантинели   

 

Това са многостъпални потопяеми помпи, които притежават центробежни радиални работни колела. Използват се за напоителни и поливни нужди, за отводняване на дренажни води, на подземия и мазета. Отличителни характеристики на кладенчовите потопяеми помпи с вградени мантинели са, че са проектирани за непрекъсната работа, както и че е възможно да работят в хоризонтално и във вертикално положение и да охлаждат добре двигателите си. Тяхната максимална дълбочина на потапяне е до 17 метра, а кабелите, с които са снабдени, могат да достигнат до 20 метра.

Потопяемите кладенчови помпи се монтират в резервоари, кладенци, сондажни кладенци, езера, реки и т.н.  

 

Центробежни потопяеми помпи – как да подходите към избора? 

 

Към избора на центробежни потопяеми помпи трябва да подходите с необходимото внимание и отговорност. Преценете предварително точно за какви приложения ще са ви нужни закупените потопяеми помпи и какви са характеристиките на вашите водоизточници. Важни характеристики са разстоянието от водоизточника до обекта, който ще бъде снабдяван с вода, както и количеството вода, което обикновено се консумира за даден период от време. Друг важен фактор без който не може да се избере правилната сондажна помпа са параметрите на сондажния кладенец а именно работен дебит, динамично и статично ниво, конструкция на сондажния кладенец. Всички тези параметри е необходимо да бъдат протоколирани от фирмата изградила сондажния кладенец заедно с хидрогеоложки доклад. На тази база се определя работната точка на потопяемата помпа и каква мощност  ще бъде необходима. Насочете се към центробежни потопяеми помпи, които са дело на реномирани производители, доказали, че не правят компромис с качеството и надеждността на своите уреди.

 

Защо да закупите центробежни потопяеми помпи от фирма Пъмптех ЕООД? 

 

Пъмптех ЕООД е фирма, която разполага със солиден опит във вноса, търговията и сервиза на помпи за вода и помпено оборудване. Ето няколко основателни причини да се доверите именно на нас при нужда от центробежни потопяеми помпи:

Потопяеми помпи 3
Потопяеми помпи от Pumptech.bg

 

Покупка на центробежни потопяеми помпи от фирма Пъмптех ЕООД: Високо качество – предлагаме ви само и единствено центробежни потопяеми помпи от най-високо качество. Центробежни потопяеми помпи, които са дело на водещи производители и отговарят на най-новите стандарти в сферата. Центробежни потопяеми помпи, които напълно ще отговорят на очакванията ви и ще изпълнят приложенията, които сте предвидили за тях.

 

Покупка на центробежни потопяеми помпи от фирма Пъмптех ЕООД: Конкурентни цени – освен високо качество, ви предлагаме и конкурентни цени за центробежни потопяеми помпи. Цени, които са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на потребителите и бизнеса. Доверете се на екипа на фирма Пъмптех ЕООД, за да сте сигурни, че ще получите оптималното съотношение между качество и цена за категория „Центробежни потопяеми помпи“.  

 

Покупка на центробежни потопяеми помпи от фирма Пъмптех ЕООД: Богат избор – подбрали сме множество разновидности центробежни потопяеми помпи с най-различни свойства и характеристики. Независимо какви са нуждите и изискванията ви по отношение на избора на помпа, при нас несъмнено ще намерите това, което търсите. Едни от най-реномираните марки потопяеми помпи, които можем да предложим на нашите клиенти са Franklin Electric Europa GmbH, Umbra PompeSrl, Speroni S.p.A, Grundfos

 

Покупка на центробежни потопяеми помпи от фирма Пъмптех ЕООД: Инженерингова дейност и комплексни решения – фирма Пъмптех ЕООД е в състояние да предложи на своите клиенти инженерингова дейност и комплексни решения за уредите от категория „Центробежни потопяеми помпи“. Реализирали сме огромен брой проекти за помпени системи според нуждите на клиента, така че се възползвайте от нашия опит и познание! 


Центробежни потопяеми помпи – какво представляват?

Хидрофорни потопяеми помпи

Сондажни потопяеми помпи

Кладенчови потопяеми помпи с вградени мантинели

Центробежни потопяеми помпи – как да подходите към избора?

Защо да закупите центробежни потопяеми помпи от фирма Пъмптех ЕООД?


Филтрирано търсене

0.00 лв.

Потопяема помпа IBO SWQ 750, предназначени за изпомпване на чиста и леко замърсена вода. Порад..

729.00 лв.

4“ Потопяема кладенчова помпа Umbra Pompe EuroJet NT AUTПриложениеМногостъпална потопяема електро-по..

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)