Информация за доставка

Здравейте и добре дошли на страницата Информация за доставка и доставка! Тук можете да се запознаете с полезна информация относно условията и реда за доставка на нашите стоки.

Можете да закупите своите артикули онлайн и да ги вземете в нашия уличен магазин или да ги поръчате директно до прага си. Доставката е безплатна при някои поръчки. Използваме най-добрите превозвачи в бизнеса, за да сме сигурни, че поръчката Ви ще стигне до Вас навреме. От страницата Secure Checkout ще видите описанието на артикула, цената и времето за доставка. Когато е налично, можете да изберете и по-бърз метод за доставка за всеки артикул от вашата поръчка срещу допълнително заплащане. Сроковете за доставка варират в зависимост от избрания от вас адрес за доставка, наличността на вашите артикули и времето от деня, в който правите поръчката си.

При доставка на стоката посредством куриерски фирми, времето за доставка е от 24 до 48 часа в зависимост от нейната големина и времето за събирането и в нашият склад.

Вашата поръчка ще бъде изпратена в същият ден в който сме получили поръчката когато сте избрали начин на плащане наложен платеж, а в случаите когато сте избрали плащане по банков път то поръчката ще бъде изпратена в деня в който сме получили плащането и/или платежното нареждане.

В случаите когато има липсващ продукт в нашият склад то наш колега ще се свърже с вас за да обсъдите срока на доставка и това дали е приемлив за вас.